Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@23:11:01 GMT

پیش بینی تولید ۶۷۴ هزار تن سبزی و صیفی در آذربایجان شرقی

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۹۰۰۸۱

پیش بینی تولید ۶۷۴ هزار تن سبزی و صیفی در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: بر اساس برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی برای استان در سال زراعی ۹۹_۱۴۰۰، میزان سطح زیر کشت کل محصولات سبزی و صیفی استان در مجموع ۱۸ هزار و ۱۸۰ هکتار و برآورد تولید ۶۷۴ هزار تن محصول است.

جلال رحیم زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت کشت بهاره محصولات سبزی و صیفی استان، اظهار کرد: سیب زمینی از عمده محصولات سبزی و صیفی استان در سال زراعی جاری محسوب می‌شود که ۷۶۵۰ هکتار از اراضی استان به زیر کشت این محصول رفته و عملکرد تولید آن بالغ بر ۳۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ تن در هر هکتار است.

وی افزود: امسال محصول پیاز با مساحت ۱۷۸۰ هکتار و عملکرد ۴۶ تن در هر هکتار به زیر کشت رفته و محصولات صیفی دیگری چون گوجه فرنگی در مساحت ۳۱۰۰ هکتار، خیار در مساحت ۱۵۰۰ هکتار، هندوانه در ۷۰۰ هکتار، هویج در مساحت ۸۰۰ هکتار و سایر سبزیجات نیز در مساحت ۶۷۰ هکتار تولید خواهند شد.

وی در خصوص وضعیت تولید حبوبات استان نیز افزود: حبوبات تولیدی استان در سال زراعی جاری نیز شامل نخود، عدس و لوبیا به مساحت ۵۲ هزار هکتار می‌شود که بر اساس پیش بینی‌ها بالغ بر ۴۲ هزار تن حبوبات را در ماه‌های آتی برداشت کنیم.

رحیم زاده در خصوص برنامه ریزی‌های این سازمان در حوزه تولید محصولات سبزی و صیفی در سطح استان، گفت: استفاده از ارقام جدید و پر محصول و استفاده از بذور اصلاح شده در تولید محصولات سبزی و صیفی بایستی مدنظر کشاورزان و بهره برداران این حوزه در استان باشد.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از ماشین آلات مدرن برای کاهش هزینه‌های تولید سیب زمینی، نشاء کار و ... ادامه داد: توجه به روش‌های آبیاری نوین از جمله استفاده از نوار تیپ و آبیاری بارانی در تولید این محصولات مدنظر سازمان جهاد کشاورزی استان بوده که در کنار آن به بازار فروش محصولات سبزی و صیفی نیز نگاه ویژه‌ای داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كشت بهاره کشاورزی حبوبات محصولات سبزی و صیفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۰۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، هوشنگ میرزایی از تخریب تعدادی ساخت و ساز غیرمجاز و آزادسازی ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی در این شهرستان خبر داد و گفت: در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، این اراضی به ارزش ۲۹ هزار میلیارد ریال در قالب یک مانور اجرایی و با حکم قضایی در روستای «ازنق» واقع در بخش شهرستان ساوجبلاغ آزادسازی شد و به عرصه تولید بازگشت.

وی بیان کرد: در این اراضی ۱۰۹ قطعه دیوارکشی به طول حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ متر، بناهای غیرمجاز ویلایی در حال ساخت به تعداد سه مورد به مساحت حدود ۳۲۰ مترمربع، انباشت مصالح ساختمانی ۱۹ مورد، محوطه سازی ۱۲ مورد به مساحت حدود یک هزار و ۹۵۰ مترمربع، استخر دو مورد به مساحت حدود ۹۰ مترمربع و آلاچیق دو مورد به مساحت ۳۰ مترمربع تخریب و رفع اثر شد.

کد خبر 6093807

دیگر خبرها

  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد
  • آخر هفته بارانی برای آذربایجان‌شرقی
  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند
  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳