Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرگزاری فارس از تبریز، موسی خلیل اللهی در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه یکی از اهداف قوه قضائیه در کنار مردم بودن است، اظهار داشت: ایجاد فضای فیزیکی مناسب و در شان مراجعه کننده گان  یکی از مصادیق حفظ کرامت ارباب رجوع بوده که در این خصوص اقدامات مناسبی در مجموعه قضایی استان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تلاش می کنیم تا مشکل فضای فیزیکی در مجموعه قضایی استان وجود نداشته باشد، افزود: تا پایان شش ماهه نخست سال جاری نزدیک به 7 هزار متر مربع پروژه عمرانی در حوزه های قضایی استان تکمیل و به بهره برداری رسیده است.

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی ادامه داد: ساختمان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ملکان با مساحت یک هزار و 200 متر مربع و ساختمان شورای حل اختلاف شهرستان مرند با مساحت 860 متر مربع و ساختمان بخش عمومی خواجه با مساحت یک هزار و560 متر مربع و ساختمان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان سراب با مساحت یک هزار و یکصد متر مربع و فاز اول ساختمان دادگستری بخش خداآفرین با مساحت 350 متر مربع در شش ماهه نخست سال جاری تکمیل و به بهره برداری رسید و همچنین فاز دوم ساختمان دادگستری بخش خداآفرین در مرحله پایانی قرار دارد.

وی بیان کرد: باتوجه به مشکلات موجود در فضای مجتمع قضایی شهید بهشتی تبریز به لحاظ تراکم مراجعه کننده گان، زمینی به مساحت 12 هزار متر مربع به منظور احداث مجتمع خانواده خریداری شده و با اتمام مقدمات آن به زودی کلنگ زنی خواهد شد.

خلیل اللهی اضافه کرد: به منظور انتقال دادگاه عمومی بخش آبش احمد عملیات اجرایی آن در زمینی به مساحت یک هزار و 200 مترمربع آغاز شده و امید داریم تا پایان سال به محل جدید منتقل شود.

وی ادامه داد: زمین دادسرای عمومی و انقلاب ورزقان در مساحت یک هزار و 500 متر مربع خریداری و آماده شروع عملیات اجرایی پروژه پس از طی مراحل اداری است.

انتهای پیام/60025

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی رئیس کل دادگستری تبریز پروژه عمرانی مرند خداآفرین خبرگزاری فارس فارس تبریز ورزقان مساحت یک هزار متر مربع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۸۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با اشاره به افزایش اعتبارات روستاهای یزد در دولت سیزدهم از اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدجواد ابوالحسینی بعد از ظهر امروز در نشست با اعضای شواری اسلامی شهر و روستاهای مهریز با اشاره به اینکه توجه به نقش شوراها در اداره و مدیریت شهرها و روستاها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است اظهار داشت: اینکه در ایران مدیریت شهرها و روستاها به شوراهایی سپرده شده که اعضای آن به صورت مستقیم توسط مردم انتخاب می‌شوند، نشان‌ دهنده توجه ویژه و خاص جمهوری اسلامی ایران به نقش‌آفرینی مردم در مدیریت امور خود است.

وی تصریح کرد: قطعا با توجه به شرح وظایفی که در قانون اساسی کشور در نظر گرفته شده، شوراهای اسلامی شهر و روستا نقش بسیار مهم و کلیدی در فعالیت‌های عمرانی و همچنین تامین امنیت اجتماعی منطقه خود دارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد یکی از اولویت‌های اصلی استان یزد را توسعه متوازن دانست و تصریح کرد: سال گذشته مجموع اعتبارات روستاهای استان یزد از محل ارزش افزوده و سایر اعتبارات، 400 میلیارد تومان بود.

ابوالحسینی عنوان کرد: این در حالی است که با اقدامات صورت گرفته از سوی مجموعه دولت در استان، در حال حاضر شاهد فعالیت‌های عمرانی با بیش از یک هزار میلیارد تومان اعتبار در روستاهای استان هستیم.

وی با بیان اینکه همه این اقدامات و فعالیت‌های عمرانی مرهون تلاش اعضای شورا‌ها و جلب مشارکت آنهاست عنوان کرد: تکمیل این پروژه‌ها نقش بسیار مهمی در توسعه نقاط روستایی استان ایفا می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد افزود: همکاری و مشارکت مردم با دهیاران و اعضای شورا‌های اسلامی و تعامل مناسب با دستگاه‌های اجرایی، مهمترین عامل در راستای تسریع در اجرا و بهره‌برداری از طرح‌ها و توسعه مناطق روستایی است.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • جمع‌آوری ۵۵۰ میلیارد ریال کمک برای آزادی زندانیان در آذربایجان‌غربی
  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • صدور ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل
  • افتتاح دوره دوم کارآموزی قضایی در دادگستری استان آذربایجان غربی با ۳۹ نفر 
  • دیدار چهره به چهره رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیش از ۱۳۰نفر 
  • چهار میلیون متر مربع از معابر بجنورد نیازمند آسفالت
  • بهره مندی بیش از ۹۰ روستا در مناطق شرقی کرمانشاه از آب شرب خانگی
  • میدان جی مسدود خواهد شد